Valmistusaineet
5 dl raakaa makaronia
7 dl vettä
1 lihaliemikuutio
200g koskenlaskija cheddar-juustoa
400 g jauhelihaa
Mittaa vuoan pohjalle keittämätöntä pastaa tai makaronia.
Paista jauheliha ja mausta oman maun mukaan.
Mittaa vesi kattilaan ja lisää mukaan lihaliemikuutio.
Kun vesi kiehuu, lisää sulatejuusto ja sekoita, kunnes juusto on sulanut liemeen.
Heitä ruskistetut jauhelihat makaronien sekaan ja sekoita. Kaada juusto-lihaliemi kiehuvana makaronien päälle.
Paista 225 asteessa 30-40 minuuttia, kunnes neste on imeytynyt makaroneihin.
Alkuperäinen ohje: http://miumaumaukas.blogspot.fi/2010/01/juustomakaronivuoka.html
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.